Brunch 179 ,-

05/01/24-29/06/24

Hver Fredag – Lørdag 10.00-14.30

1 servering

Chiagrød og passionsfrugt

Ymer panna cotta med ymerdrys

2 Servering

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips

Eggs Benedict

Tomatmad med ruculapesto og ost

3 Servering

Skovbær dessert

Chokoladekage -hindbær – hvid chokolade

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

_____________________________________________

AFTEN

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Hver Onsdag – Lørdag fra kl 17.00

Februar

07/02/24-02/03/24

Forret

Perlebygotto – urter – chips

Brød – dip

Hovedret

Coq au vin a la vestergade – rødvinssauce – svampe – gulerod

Eller vegetarisk alternativ

Selleribøf – rødvinssauce – svampe – gulerod

Dessert

Panna cotta – basilikum – crumble

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

Petit four 30 ,-


3 retter 215 ,-