3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Juni

04/06/24-29/06/24

Forret

Variation af ærter – mynte – syltede løg

Brød – dip

Hovedret

Kalv – sommerløg – kartoffel – tomater – demiglace

Eller vegetarisk alternativ

Polenta – sommerløg – kartoffel – tomater – grøntsagsglace

Dessert

Panna cotta – hvid choko – crumble – jordbærgranite

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

Petit four 30 ,-

Brunch 179 ,-

05/01/24-29/06/24

Hver Fredag – Lørdag 10.00-14.30

1 servering

Chiagrød og passionsfrugt

Ymer panna cotta med ymerdrys

2 Servering

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips

Eggs Benedict

Tomatmad med ruculapesto og ost

3 Servering

Skovbær dessert

Chokoladekage -hindbær – hvid chokolade

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

_____________________________________________


3 retter 215///3 retter og vin 350