Februar
Menu Classic
(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)
3 retter 215 ,-
3 retter OG 3 glas vin 375 ,-
Forret
Tomat suppe – røget pancetta – 38% Creme fraiche – saute af persillerod
Brød og Dip
Hovedret
Oksebov – Grillet løg – Kartoffel mos – spidskål – timian
Dessert
Hjemmelavet Vafflel – Boysenbær is – Brombær
—–
Tilkøb til menu Classic
2 snacks og bobler 100 ,-
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-
3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-
—-
En god aften
(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)
Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin, kaffe og petit four 595 ,-
2 snacks og bobler
Forret
Tomat suppe – røget pancetta – 38% Creme fraiche – saute af persillerod
Brød og Dip
Mellemret
Lakse carpaccio – rygeost creme – dild – pecannødder
Hovedret
Oksebov – Grillet løg – Kartoffel mos – spidskål – timian
Dessert
Hjemmelavet Vafflel – Boysenbær is – Brombær
Kaffe og Petit Fours
—–
Tilkøb til en god aften
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-
3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-
3 retter 215///3 retter og vin 375
