Brunch 179 ,-

Hver Fredag – Lørdag 10.00-14.30

1 servering

Havregrød med tranebær og honningristede mandler/Oatmeal & almonds

Ymer panna cotta med ymerdrys/Ymer & sweet rye

2 Servering

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips/Beef tatare & crisps

Eggs Benedict

Rullepølse med brokengel sky og karsepesto/Sliced pork & cress

Surdejsbrød/Sour dough bread

Pisket smør/Butter

Ristet Rugbrød/Roasted ryebread

3 Servering

”Tarte tartin” med vanilijecreme og karamel/Apple dessert

Brændt brie med abrikos og hjemmelavet knækbrød/Chease & apricot

_____________________________________________

Aftenmenu fra 6 September Onsdag – Lørdag med ankomst fra kl 17.00 (På lukkedage åbner vi for større selskaber, events og arrangementer)

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 325 ,- 

September – Dinner menu Wedensday – Saturday from 17.00 – 3 courses 215 ,- 3 courses AND 3 glass of wine 325 ,-

Forret/Appetizer

Variation af løg – vesterhavsost – urter/Onion & cheese

Hovedret/Main

Kalv – ribs – kartoffel – gulerod/Veal & potato

Eller vegetarisk alternativ/Or Vegetarian option

Stegt blomkål  – kartoffel – gulerod/Cauliflower & potato

Dessert/Dessert

Havtorn – appelsin – Safran/Orange & Saffron

Tilkøb/Addons

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips/Beef tatare & crisps 75 ,-

Brændt brie med abrikos og hjemmelavet knækbrød/Chease & apricot 75 ,-


3 retter 215 ,-