Aften Tirsdag-Lørdag 17-21
3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,-
April
02/04/24-27/04/24
Forret
Confiteret porre – nødder – soya
Brød – dip
Hovedret
Kalveculotte – glace – broccolini – pommes fondant
Eller vegetarisk alternativ
Selleribøf – grøntsagsglace – broccolini – pommes fondant
Dessert
Grøn te is – pistaciekage – tørret løvstikke
Tilkøb
2 snacks og bobler 100 ,-
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-
2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-
Petit four 30 ,-
Brunch 179 ,-
05/01/24-29/06/24
Hver Fredag – Lørdag 10.00-14.30
1 servering
Chiagrød og passionsfrugt
Ymer panna cotta med ymerdrys
2 Servering
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips
Eggs Benedict
Tomatmad med ruculapesto og ost
3 Servering
Skovbær dessert
Chokoladekage -hindbær – hvid chokolade
Tilkøb
2 snacks og bobler 100 ,-
2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-
_____________________________________________
3 retter 215 ,-