Februar 
 
Menu Classic
(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)
 
3 retter 215 ,-
3 retter OG 3 glas vin 375 ,- 
 
Forret
 
Tomat suppe – røget pancetta – 38% Creme fraiche – saute af persillerod
 
Brød og Dip
 
Hovedret
 
Oksebov – Grillet løg – Kartoffel mos – spidskål – timian
 
Dessert
 
Hjemmelavet Vafflel – Boysenbær is – Brombær
—–
 
Tilkøb til menu Classic

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-

—-

En god aften

(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)

Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin, kaffe og petit four 595 ,- 

2 snacks og bobler

Forret

Tomat suppe – røget pancetta – 38% Creme fraiche – saute af persillerod

Brød og Dip

Mellemret

Lakse carpaccio – rygeost creme – dild – pecannødder

Hovedret

Oksebov – Grillet løg – Kartoffel mos – spidskål – timian

Dessert

Hjemmelavet Vafflel – Boysenbær is – Brombær

Kaffe og Petit Fours

—–

Tilkøb til en god aften

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-


3 retter 215///3 retter og vin 375