Brunch 179 ,-
Hver Fredag – Lørdag 10.00-14.30
1 servering
Havregrød med tranebær og honningristede mandler/Oatmeal & almonds
Ymer panna cotta med ymerdrys/Ymer & sweet rye
2 Servering
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips/Beef tatare & crisps
Eggs Benedict
Rullepølse med brokengel sky og karsepesto/Sliced pork & cress
Surdejsbrød/Sour dough bread
Pisket smør/Butter
Ristet Rugbrød/Roasted ryebread
3 Servering
”Tarte tartin” med vanilijecreme og karamel/Apple dessert
Brændt brie med abrikos og hjemmelavet knækbrød/Chease & apricot
_____________________________________________
Aftenmenu fra 6 September Onsdag – Lørdag med ankomst fra kl 17.00 (På lukkedage åbner vi for større selskaber, events og arrangementer)
3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 325 ,-
September – Dinner menu Wedensday – Saturday from 17.00 – 3 courses 215 ,- 3 courses AND 3 glass of wine 325 ,-
Forret/Appetizer
Variation af løg – vesterhavsost – urter/Onion & cheese
Hovedret/Main
Kalv – ribs – kartoffel – gulerod/Veal & potato
Eller vegetarisk alternativ/Or Vegetarian option
Stegt blomkål – kartoffel – gulerod/Cauliflower & potato
Dessert/Dessert
Havtorn – appelsin – Safran/Orange & Saffron
Tilkøb/Addons
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips/Beef tatare & crisps 75 ,-
Brændt brie med abrikos og hjemmelavet knækbrød/Chease & apricot 75 ,-
3 retter 215 ,-
