Aften Tirsdag-Lørdag 17-21

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

April

02/04/24-27/04/24

Forret

Confiteret porre – nødder – soya

Brød – dip

Hovedret

Kalveculotte – glace – broccolini – pommes fondant

Eller vegetarisk alternativ

Selleribøf – grøntsagsglace – broccolini – pommes fondant

Dessert

Grøn te is – pistaciekage – tørret løvstikke

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

Petit four 30 ,-

Brunch 179 ,-

05/01/24-29/06/24

Hver Fredag – Lørdag 10.00-14.30

1 servering

Chiagrød og passionsfrugt

Ymer panna cotta med ymerdrys

2 Servering

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips

Eggs Benedict

Tomatmad med ruculapesto og ost

3 Servering

Skovbær dessert

Chokoladekage -hindbær – hvid chokolade

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

_____________________________________________


3 retter 215 ,-