JULI MENU

Menu Classic

(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)

3 retter 215 ,-
3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Forret

Grillet hjertesalat – Vesterhavsost – Ristet malt – Ramsløgskapers

Brød og Dip

Hovedret

Kyllingebryst – Estragon – Pommes Rissole – Palmekål – Gammelknas

Dessert

Rabarbergrød – Gode Råd –  Sat ymer – Creme anglaise

Tilkøb til menu Classic

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-

En god aften

(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)

Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin, kaffe og petit four 595 ,- 

2 snacks og bobler

Forret

Grillet hjertesalat – Vesterhavsost – Ristet malt – Ramsløgskapers

Brød og Dip

Mellemret

Dampet torsk – Sauce supreme – Granny smith æbler – Sennepsfrø

Hovedret

Kyllingebryst – Estragon – Pommes Rissole – Sc. Royal – Gammelknas

Dessert

Rabarbergrød – Gode Råd –  Sat ymer – Creme anglaise

Kaffe og Petit Fours

Tilkøb til en god aften

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-

*********************************
AUGUST MENU

Menu Classic

(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)
3 retter 215 ,-
3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Forret

Vol au vent – Friskassé m. sommergrønt – Fyrtårsost

Brød og Dip

Hovedret

Stegt Kalv – Grillet sommerløg – Cognac Sc.- Karamelliseret hvidløg

Dessert

Koldskål a la Vestergade

Tilkøb til menu Classic

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-

—–

En god aften

(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)

Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin, kaffe og petit four 595 ,- 

2 snacks og bobler

Forret

Vol au vent – Friskassé m. sommergrønt – Fyrtårsost

Brød og Dip

Mellemret

Carpaccio af lufttørret gris – Oliventapenade – pekannødder – purløg

Hovedret

Stegt Kalv – Grillet sommerløg – Cognac Sc.- Karamelliseret hvidløg – Timian

Dessert

Koldskål a la Vestergade

Kaffe og Petit Fours

Tilkøb til en god aften

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-

*********************************
September menu

Menu Classic

(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)

3 retter 215 ,-
3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 
Forret

Ravioli – Glaskål – Beurre blanc – Radise skud

Brød og Dip

Hovedret

Sprængt Grisenakke – Røget spæk – Sølvbeder – Persille pure

Dessert

Brombær sorbet – Hasselnød kage – Ganash – Fennikel Gin

Tilkøb til menu Classic

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-

—–

En god aften

(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)

Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin, kaffe og petit four 595 ,- 

2 snacks og bobler

Forret

Ravioli – Glaskål – Beurre blanc – Radise skud

Brød og Dip

Mellemret

Knivmusling – Æbler – Yuzo – Hvid soja – Havesyre

Hovedret

Sprængt Grisenakke – Røget spæk – Sølvbeder – Persille pure

Dessert

Brombær sorbet – Hasselnød kage – Ganash – Fennikel Gin

Kaffe og Petit Fours

Tilkøb til en god aften

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-

*********************************

Oktober menu  

Menu Classic

(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)

3 retter 215 ,-
3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 
Forret

Græskar Suppe – Purløg – Chili – creme fraiche

Brød og Dip

Hovedret

Kyllingesouffle – Sc. Royal – Hvidløg – Kålterrine – Pommes Fondant

Dessert

Hindbær is – Creme anglaise – Timian – Hvidchokoladekage

Tilkøb til menu Classic

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-

—-

En god aften

(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)

Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin, kaffe og petit four 595 ,- 

2 snacks og bobler

Forret

Græskar Suppe – Purløg – Chili – Creme fraiche

Brød og Dip

Mellemret

Hjertemuslings emulsion – Squash – Burre monté – Dashi

Hovedret

Kyllingesouffle – Sc. Royal – Hvidløg – Kålterrine – Pommes Fondant

Dessert

Hindbær is – Creme anglaise – timian – Hvidchokoladekage

Kaffe og Petit Fours

Tilkøb til en god aften

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-

*********************************
November menu  

Menu Classic

(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)
3 retter 215 ,-
3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Forret

Kantareller – Tomater – Beurre blanc på solaris – Purløg

Brød og Dip

Hovedret

Stegt kalv – Østershatte – Rødbedeglace – Palmekål – Langpeber

Dessert

Citron sol – Mandarin Granite – Tørret yoghurt

Tilkøb til menu Classic

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-

—-

En god aften

(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)

Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin, kaffe og petit four 595 ,- 

2 snacks og bobler

Forret

Kantareller – Tomater – Beurre blanc på solaris – Purløg

Brød og Dip

Mellemret

Jomfruhummer Bisque – Fennikel – Cognac – Rejechips

Hovedret

Stegt kalv – Østershatte – Rødbedeglace – Palmekål

Dessert

Citron sol – Mandarin Granite – Tørret yoghurt

Kaffe og Petit Fours

Tilkøb til en god aften

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-

*********************************
December menu  

Menu Classic

(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)

3 retter 215 ,-
3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 
Forret

Kartoffel suppe – Porre Saute – Løvstikke – Gnocchi

Brød og Dip

Hovedret

Sprængt and – Tranebær – Savoykåls Dolme – Confiteret and

Dessert

Risalamande a la Vestergade

Tilkøb til menu Classic

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

3 oste – knækbrød – kompot 100 ,-

En god aften

(Kan laves vegetarisk uden forudbestilling)

Snacks, bobler, 4 retter OG 4 glas vin, kaffe og petit four 595 ,- 

2 snacks og bobler

Forret

Kartoffel suppe – Porre Saute – Løvstikke – Gnocchi

Brød og Dip

Mellemret

Grisebryst – Wasabi – Peberrod – Romanescokål – fermenteret honning

Hovedret

Sprængt and – Tranebær – Savoykåls Dolme – Confiteret and

Dessert

Risalamande a la Vestergade

Kaffe og Petit Fours