Fra 2. Marts har vi brunch hver Torsdag-Lørdag fra 10.00-14.30
Brunch 179 ,-
Bolle
Pisket smør
Røræg og bacon
Pålæg
Græsk yoghurt med crumble og rabarberkompot
Bagt spidskål med revet vesterhavsost
Hjemmelavet pandekage med appelsin sirup
Dagens kage
______________________________
Aftenmenu fra 6. April Torsdag-Lørdag kl 18.00 (På lukkedage åbner vi for større selskaber, events og arrangementer)
3 retter 215 ,-
3 retter OG 3 glas vin 300 ,-
Forret
Grøn asparges – sesam – løvstikke
Hovedret
Grisebryst – majs – kartoffel – persillecreme
Dessert
Blodappelsinis – marengs – morgenfrue
_____________________________________________
Aftenmenu fra 4. Maj Torsdag-Lørdag kl 18.00 (På lukkedage åbner vi for større selskaber, events og arrangementer)
3 retter 215 ,-
3 retter OG 3 glas vin 300 ,-
Forret
Oksetatar – øggeblomme – sommerløg
Hovedret
Kulmule – kærnemælkssauce – hasselnødder – hvid asparges – ærter
Dessert
Hyldeblomstis – rabarber – marineret jordbær
_____________________________________________
Aftenmenu fra 1. Juni Torsdag-Lørdag kl 18.00 (På lukkedage åbner vi for større selskaber, events og arrangementer)
3 retter 215 ,-
3 retter OG 3 glas vin 300 ,-
Forret
Hvid asparges panna cotta – peberrod – rejer – variation af asaprges – havesyre
Hovedret
Kalv – grønne tomater – ramsløg – nye danske kartofler – sauce på fermenteret hvidløg
Dessert
Rødgrød – creme fraiche is – hvid chokolade creme – grøn te
