Aftenmenu fra 4 Oktober Onsdag – Lørdag med ankomst fra kl 17.00 (På lukkedage åbner vi for større selskaber, events og arrangementer)

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 325 ,- 

October – Dinner menu Wedensday – Saturday from 17.00 – 3 courses 215 ,- 3 courses AND 3 glass of wine 325 ,-

Forret/Appetizer

Bagt græskar – kerner – salvie/Pumpkin & sage

Hovedret/Main

Torsk – tang – soja – svampe/Cod & mushrooms

Eller vegetarisk alternativ/Or Vegetarian option

Confiteret porre – tang – soja – svampe/Leek & mushrooms

Dessert/Dessert

”Skolekridt” – Lakrids is – vanilijekage – yopol/Licorice ice cream & vanilla cake

Tilkøb/Addons

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips/Beef tatare & crisps 75 ,-

Brændt brie med abrikos og hjemmelavet knækbrød/Chease & apricot 75 ,-

_____________________________________________

Aftenmenu fra 1 November Onsdag – Lørdag med ankomst fra kl 17.00 (På lukkedage åbner vi for større selskaber, events og arrangementer)

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

November – Dinner menu Wedensday – Saturday from 17.00 – 3 courses 215 ,- 3 courses AND 3 glass of wine 350 ,-

Forret/Appetizer

“Kartoffel pore suppe” – kartoffel – porre – røg – jordskokker/Potato & leek

Hovedret/Main

Spidsbryst – peberrod – beder/beef brisket & horseradish

Eller vegetarisk alternativ/Or Vegetarian option

Rødbedebøf – peberrod – beder/beets & horseradish

Dessert/Dessert

Æble – mørdej – karamel – vanilije/Apple & vanilla

Tilkøb/Addons

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips/Beef tatare & crisps 75 ,-

Brændt brie med abrikos og hjemmelavet knækbrød/Chease & apricot 75 ,-

_____________________________________________

Aftenmenu fra 6 December Onsdag – Lørdag med ankomst fra kl 17.00 (På lukkedage åbner vi for større selskaber, events og arrangementer)

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

December – Dinner menu Wedensday – Saturday from 17.00 – 3 courses 215 ,- 3 courses AND 3 glass of wine 350 ,-

Forret/Appetizer

Tranebær panna cotta – grønkål – rugcrumble/Cranberry & green cabbage

Hovedret/Main

Julegris – rødkålspure – kartoffel crossaint/Porc & potato crossaint

Eller vegetarisk alternativ/Or Vegetarian option

Kål – Rødkålspure – kartoffel crossaint/Cabbage & potato crossaint

Dessert/Dessert

Ris a la mande kage – kirsebær is – mandel/Cake & cherry ice cream

Tilkøb/Addons

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips/Beef tatare & crisps 75 ,-

Brændt brie med abrikos og hjemmelavet knækbrød/Chease & apricot 75 ,-

_____________________________________________

Brunch 179 ,-

05/01/24-29/06/24

Hver Fredag – Lørdag 10.00-14.30

1 servering

Chiagrød og passionsfrugt

Ymer panna cotta med ymerdrys

2 Servering

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips

Eggs Benedict

Tomatmad med ruculapesto og ost

3 Servering

Skovbær dessert

Chokoladekage -hindbær – hvid chokolade

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

_____________________________________________

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Januar

03/01/24-03/02/24

Forret

Variation af Bønner – Rygeostcreme – Sprødt

Brød – dip

Hovedret

Braiseret svin – kål – urtemos med bacon – braisersauce

Eller vegetarisk alternativ

Østershatte – kål – urtemos

Dessert

Chokoladekage – appelsinis – hvid chokolade

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

Petit four 30 ,-

_____________________________________________

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Februar

07/02/24-02/03/24

Forret

Perlebygotto – urter – chips

Brød – dip

Hovedret

Coq au vin a la vestergade – rødvinssauce – svampe – gulerod

Eller vegetarisk alternativ

Selleribøf – rødvinssauce – svampe – gulerod

Dessert

Panna cotta – basilikum – crumble

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

Petit four 30 ,-

_____________________________________________

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Marts

06/03/24-30/03/24

Forret

Brændt gulerod – kikærter – sesam

Brød – dip

Hovedret

Rødspætte – kærnemælkssauce med stenbidder – kål – kartofler

Eller vegetarisk alternativ

Paneret feta – kærnemælkssauce – kål – kartofler

Dessert

Fennikel is – crumble – dild – hvid choko

Tilkøb

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

Petit four 30 ,-

_____________________________________________

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

April

03/04/24-27/04/24

Forret

Confiteret porre – nødder – soya

Brød – dip

Hovedret

Kalveculotte – glace – broccolini – pommes fondant

Eller vegetarisk alternativ

Selleribøf – grøntsagsglace – broccolini – pommes fondant

Dessert

Grøn te is – pistaciekage – tørret løvstikke

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

Petit four 30 ,-

_____________________________________________

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Maj

01/05/24-01/06/24

Forret

Grillet agurk – sommersalat – gedeost

Brød – dip

Hovedret

Farseret kylling – asparges – ramsløg – glace

Eller vegetarisk alternativ

Sød kartoffel – asparges – ramsløg – grøntsagsglace

Dessert

Hvid chokokage – bær – peber

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

Petit four 30 ,-

_____________________________________________

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Juni

05/06/24-29/06/24

Forret

Variation af ærter – mynte – syltede løg

Brød – dip

Hovedret

Kalv – sommerløg – kartoffel – tomater – demiglace

Eller vegetarisk alternativ

Polenta – sommerløg – kartoffel – tomater – grøntsagsglace

Dessert

Panna cotta – hvid choko – crumble – jordbærgranite

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

Petit four 30 ,-

_____________________________________________