Fra 2. Marts har vi brunch hver Torsdag-Lørdag fra 10.00-14.30

Brunch 179 ,-

Bolle
Pisket smør
Røræg og bacon
Pålæg

Græsk yoghurt med crumble og rabarberkompot

Bagt spidskål med revet vesterhavsost
Hjemmelavet pandekage med appelsin sirup
Dagens kage

______________________________

Aftenmenu fra 6. April Torsdag-Lørdag kl 18.00 (På lukkedage åbner vi for større selskaber, events og arrangementer)

3 retter 215 ,-

3 retter OG 3 glas vin 300 ,-

Forret

Grøn asparges – sesam – løvstikke

Hovedret

Grisebryst – majs – kartoffel – persillecreme

Dessert

Blodappelsinis – marengs – morgenfrue

_____________________________________________

Aftenmenu fra 4. Maj Torsdag-Lørdag kl 18.00 (På lukkedage åbner vi for større selskaber, events og arrangementer)

3 retter 215 ,-

3 retter OG 3 glas vin 300 ,-

Forret

Oksetatar – øggeblomme – sommerløg

Hovedret

Kulmule – kærnemælkssauce – hasselnødder – hvid asparges – ærter

Dessert

Hyldeblomstis – rabarber – marineret jordbær

_____________________________________________

Aftenmenu fra 1. Juni Torsdag-Lørdag kl 18.00 (På lukkedage åbner vi for større selskaber, events og arrangementer)

3 retter 215 ,-

3 retter OG 3 glas vin 300 ,-

Forret

Hvid asparges panna cotta – peberrod – rejer – variation af asaprges – havesyre

Hovedret

Kalv – grønne tomater – ramsløg – nye danske kartofler – sauce på fermenteret hvidløg

Dessert

Rødgrød – creme fraiche is – hvid chokolade creme – grøn te