Aftenmenu fra 4 Oktober Onsdag – Lørdag med ankomst fra kl 17.00 (På lukkedage åbner vi for større selskaber, events og arrangementer)
3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 325 ,-
October – Dinner menu Wedensday – Saturday from 17.00 – 3 courses 215 ,- 3 courses AND 3 glass of wine 325 ,-
Forret/Appetizer
Bagt græskar – kerner – salvie/Pumpkin & sage
Hovedret/Main
Torsk – tang – soja – svampe/Cod & mushrooms
Eller vegetarisk alternativ/Or Vegetarian option
Confiteret porre – tang – soja – svampe/Leek & mushrooms
Dessert/Dessert
”Skolekridt” – Lakrids is – vanilijekage – yopol/Licorice ice cream & vanilla cake
Tilkøb/Addons
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips/Beef tatare & crisps 75 ,-
Brændt brie med abrikos og hjemmelavet knækbrød/Chease & apricot 75 ,-
_____________________________________________
Aftenmenu fra 1 November Onsdag – Lørdag med ankomst fra kl 17.00 (På lukkedage åbner vi for større selskaber, events og arrangementer)
3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,-
November – Dinner menu Wedensday – Saturday from 17.00 – 3 courses 215 ,- 3 courses AND 3 glass of wine 350 ,-
Forret/Appetizer
“Kartoffel pore suppe” – kartoffel – porre – røg – jordskokker/Potato & leek
Hovedret/Main
Spidsbryst – peberrod – beder/beef brisket & horseradish
Eller vegetarisk alternativ/Or Vegetarian option
Rødbedebøf – peberrod – beder/beets & horseradish
Dessert/Dessert
Æble – mørdej – karamel – vanilije/Apple & vanilla
Tilkøb/Addons
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips/Beef tatare & crisps 75 ,-
Brændt brie med abrikos og hjemmelavet knækbrød/Chease & apricot 75 ,-
_____________________________________________
Aftenmenu fra 6 December Onsdag – Lørdag med ankomst fra kl 17.00 (På lukkedage åbner vi for større selskaber, events og arrangementer)
3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,-
December – Dinner menu Wedensday – Saturday from 17.00 – 3 courses 215 ,- 3 courses AND 3 glass of wine 350 ,-
Forret/Appetizer
Tranebær panna cotta – grønkål – rugcrumble/Cranberry & green cabbage
Hovedret/Main
Julegris – rødkålspure – kartoffel crossaint/Porc & potato crossaint
Eller vegetarisk alternativ/Or Vegetarian option
Kål – Rødkålspure – kartoffel crossaint/Cabbage & potato crossaint
Dessert/Dessert
Ris a la mande kage – kirsebær is – mandel/Cake & cherry ice cream
Tilkøb/Addons
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips/Beef tatare & crisps 75 ,-
Brændt brie med abrikos og hjemmelavet knækbrød/Chease & apricot 75 ,-
_____________________________________________
Brunch 179 ,-
05/01/24-29/06/24
Hver Fredag – Lørdag 10.00-14.30
1 servering
Chiagrød og passionsfrugt
Ymer panna cotta med ymerdrys
2 Servering
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips
Eggs Benedict
Tomatmad med ruculapesto og ost
3 Servering
Skovbær dessert
Chokoladekage -hindbær – hvid chokolade
Tilkøb
2 snacks og bobler 100 ,-
2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-
_____________________________________________
3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,-
Januar
03/01/24-03/02/24
Forret
Variation af Bønner – Rygeostcreme – Sprødt
Brød – dip
Hovedret
Braiseret svin – kål – urtemos med bacon – braisersauce
Eller vegetarisk alternativ
Østershatte – kål – urtemos
Dessert
Chokoladekage – appelsinis – hvid chokolade
Tilkøb
2 snacks og bobler 100 ,-
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-
2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-
Petit four 30 ,-
_____________________________________________
3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,-
Februar
07/02/24-02/03/24
Forret
Perlebygotto – urter – chips
Brød – dip
Hovedret
Coq au vin a la vestergade – rødvinssauce – svampe – gulerod
Eller vegetarisk alternativ
Selleribøf – rødvinssauce – svampe – gulerod
Dessert
Panna cotta – basilikum – crumble
Tilkøb
2 snacks og bobler 100 ,-
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-
2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-
Petit four 30 ,-
_____________________________________________
3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,-
Marts
06/03/24-30/03/24
Forret
Brændt gulerod – kikærter – sesam
Brød – dip
Hovedret
Rødspætte – kærnemælkssauce med stenbidder – kål – kartofler
Eller vegetarisk alternativ
Paneret feta – kærnemælkssauce – kål – kartofler
Dessert
Fennikel is – crumble – dild – hvid choko
Tilkøb
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-
2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-
Petit four 30 ,-
_____________________________________________
3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,-
April
03/04/24-27/04/24
Forret
Confiteret porre – nødder – soya
Brød – dip
Hovedret
Kalveculotte – glace – broccolini – pommes fondant
Eller vegetarisk alternativ
Selleribøf – grøntsagsglace – broccolini – pommes fondant
Dessert
Grøn te is – pistaciekage – tørret løvstikke
Tilkøb
2 snacks og bobler 100 ,-
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-
2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-
Petit four 30 ,-
_____________________________________________
3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,-
Maj
01/05/24-01/06/24
Forret
Grillet agurk – sommersalat – gedeost
Brød – dip
Hovedret
Farseret kylling – asparges – ramsløg – glace
Eller vegetarisk alternativ
Sød kartoffel – asparges – ramsløg – grøntsagsglace
Dessert
Hvid chokokage – bær – peber
Tilkøb
2 snacks og bobler 100 ,-
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-
2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-
Petit four 30 ,-
_____________________________________________
3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,-
Juni
05/06/24-29/06/24
Forret
Variation af ærter – mynte – syltede løg
Brød – dip
Hovedret
Kalv – sommerløg – kartoffel – tomater – demiglace
Eller vegetarisk alternativ
Polenta – sommerløg – kartoffel – tomater – grøntsagsglace
Dessert
Panna cotta – hvid choko – crumble – jordbærgranite
Tilkøb
2 snacks og bobler 100 ,-
Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-
2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-
Petit four 30 ,-
_____________________________________________
