3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Marts

06/03/24-30/03/24

Forret

Brændt gulerod – kikærter – sesam

Brød – dip

Hovedret

Rødspætte – kærnemælkssauce med stenbidder – kål – kartofler

Eller vegetarisk alternativ

Paneret feta – kærnemælkssauce – kål – kartofler

Dessert

Fennikel is – crumble – dild – hvid choko

Tilkøb

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

Petit four 30 ,-

_____________________________________________

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

April

03/04/24-27/04/24

Forret

Confiteret porre – nødder – soya

Brød – dip

Hovedret

Kalveculotte – glace – broccolini – pommes fondant

Eller vegetarisk alternativ

Selleribøf – grøntsagsglace – broccolini – pommes fondant

Dessert

Grøn te is – pistaciekage – tørret løvstikke

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

Petit four 30 ,-

_____________________________________________

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Maj

01/05/24-01/06/24

Forret

Grillet agurk – sommersalat – gedeost

Brød – dip

Hovedret

Farseret kylling – asparges – ramsløg – glace

Eller vegetarisk alternativ

Sød kartoffel – asparges – ramsløg – grøntsagsglace

Dessert

Hvid chokokage – bær – peber

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

Petit four 30 ,-

_____________________________________________

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Juni

05/06/24-29/06/24

Forret

Variation af ærter – mynte – syltede løg

Brød – dip

Hovedret

Kalv – sommerløg – kartoffel – tomater – demiglace

Eller vegetarisk alternativ

Polenta – sommerløg – kartoffel – tomater – grøntsagsglace

Dessert

Panna cotta – hvid choko – crumble – jordbærgranite

Tilkøb

2 snacks og bobler 100 ,-

Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips 75 ,-

2 danske oste – knækbrød – kompot 75 ,-

Petit four 30 ,-

_____________________________________________

 
JULI MENU

Menu Classic
 
3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Forret

Grillet hjertesalat – Vesterhavsost – Ristet malt – Ramsløgskapers


Brød og Dip


Hovedret
 
Kyllingebryst – Estragon – Pommes Rissole – Palmekål – Gammelknas




Dessert


Rabarbergrød – Gode Råd –  Sat ymer – Creme anglaise




****************************************************************************************************


En god aften
 


2 snacks og bobler

Forret

Grillet hjertesalat – Vesterhavsost – Ristet malt – Ramsløgskapers

Brød og Dip


Mellemret


Dampet torsk – Sauce supreme – Granny smith æbler – Sennepsfrø



Hovedret
 
Kyllingebryst – Estragon – Pommes Rissole – Sc. Royal – Gammelknas



Dessert


Rabarbergrød – Gode Råd –  Sat ymer – Creme anglaise

Kaffe og Petit Fours
 
——-

AUGUST MENU


Menu Classic
 
3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Forret

Vol au vent – Friskassé m. sommergrønt – Fyrtårsost


Brød og Dip


Hovedret
 
Stegt Kalv – Grillet sommerløg – Cognac Sc.- Karamelliseret hvidløg




Dessert


Koldskål a la Vestergade




****************************************************************************************************


En god aften


2 snacks og bobler

Forret

Vol au vent – Friskassé m. sommergrønt – Fyrtårsost

Brød og Dip


Mellemret


Carpaccio af lufttørret gris – Oliventapenade – pekannødder – purløg



Hovedret
 
Stegt Kalv – Grillet sommerløg – Cognac Sc.- Karamelliseret hvidløg – Timian



Dessert


Koldskål a la Vestergade


Kaffe og Petit Fours
 
————-

September menu


Menu Classic

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Forret

Ravioli – Glaskål – Beurre blanc – Radise skud


Brød og Dip


Hovedret
 
Sprængt Grisenakke – Røget spæk – Sølvbeder – Persille pure




Dessert


Brombær sorbet – Hasselnød kage – Ganash – Fennikel Gin






****************************************************************************************************


En god aften


2 snacks og bobler

Forret

Ravioli – Glaskål – Beurre blanc – Radise skud

Brød og Dip


Mellemret


Knivmusling – Æbler – Yuzo – Hvid soja – Havesyre



Hovedret
 
Sprængt Grisenakke – Røget spæk – Sølvbeder – Persille pure



Dessert


Brombær sorbet – Hasselnød kage – Ganash – Fennikel Gin


Kaffe og Petit Fours
 
—–

Oktober menu  


Menu Classic

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Forret

Græskar Suppe – Purløg – Chili – creme fraiche  


Brød og Dip


Hovedret
 
Kyllingesouffle – Sc. Royal – Hvidløg – Kålterrine – Pommes Fondant




Dessert


Hindbær is – Creme anglaise – Timian – Hvidchokoladekage






****************************************************************************************************


En god aften


2 snacks og bobler

Forret
Græskar Suppe – Purløg – Chili – Creme fraiche  
 
Brød og Dip


Mellemret


Hjertemuslings emulsion – Squash – Burre monté – Dashi



Hovedret
 
Kyllingesouffle – Sc. Royal – Hvidløg – Kålterrine – Pommes Fondant



Dessert


Hindbær is – Creme anglaise – timian – Hvidchokoladekage


Kaffe og Petit Fours
 
——–

November menu  


Menu Classic
 
3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Forret

Kantareller – Tomater – Beurre blanc på solaris – Purløg


Brød og Dip


Hovedret
 
Stegt kalv – Østershatte – Rødbedeglace – Palmekål – Langpeber




Dessert


Citron sol – Mandarin Granite – Tørret yoghurt






****************************************************************************************************


En god aften


2 snacks og bobler

Forret
Kantareller – Tomater – Beurre blanc på solaris – Purløg  
 
Brød og Dip


Mellemret


Jomfruhummer Bisque – Fennikel – Cognac – Rejechips



Hovedret
 
Stegt kalv – Østershatte – Rødbedeglace – Palmekål



Dessert


Citron sol – Mandarin Granite – Tørret yoghurt


Kaffe og Petit Fours
 
———-

December menu  


Menu Classic

3 retter 215 ,- 3 retter OG 3 glas vin 350 ,- 

Forret

Kartoffel suppe – Porre Saute – Løvstikke – Gnocchi


Brød og Dip


Hovedret
 
Sprængt and – Tranebær – Savoykåls Dolme – Confiteret and




Dessert


Risalamande a la Vestergade






****************************************************************************************************


En god aften


2 snacks og bobler

Forret
Kartoffel suppe – Porre Saute – Løvstikke – Gnocchi  
 
Brød og Dip


Mellemret


Grisebryst – Wasabi – Peberrod – Romanescokål – fermenteret honning  



Hovedret
 
Sprængt and – Tranebær – Savoykåls Dolme – Confiteret and



Dessert


Risalamande a la Vestergade


Kaffe og Petit Fours